Ljusstakar att bygga vidare på

5017109_5017111_5017118_2

 

En av nyheterna för våren är dessa ljusstakar som går att kombinera med varandra. Formade som kryss och i färgerna ljusblått, ljusgrönt och klarglas.

De går att bygga på till oändlighet med varandra. Endast en färg eller som på bilden, mixat.

Bilder: Sagaform

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Snyggaste skärbrädan

5017107_a

 

Den här skärbrädan är en riktig favorit. Bambubräda med silikondetaljer.

Enkel i formen och helt enkelt ruskigt snygg. Jag gillar allt vad skärbrädor heter, och har en rejäl samling hemma i köket. Både praktiska och snygga att titta på. Just den här är lite speciell, då den har silikon upptill och nertill. Det gör att den inte glider på bänken när man skär, plus att det är en snygg detalj.

 

5017107_front

 

Visste du att bambu är naturligt antiseptiskt? Det är ett gräs som man kan göra allt från köksredskap, babyfiltar till tex. skärbrädor.

Den här brädan finns i två olika storlekar, och visst gör den sig snyggt framme på bänken?

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket | Lämna en kommentar

Ränder och snygga muggar.

summer

 

En mugg som jag gillar är den nya termomuggen. Läckra färgkombinationer, smart och bra att ha med sig i bilen. Jag har oftast lite bråttom till jobbet och det slutar alltid med att jag ställer en ”vanlig” kaffemugg på stubben ute vid bilen. Jag har inte tagit med mig muggen in i bilen, vilket jag kommer göra i framtiden. Jag ska ha den här. Så är det bara.

Ränder kommer vi se otroligt mycket av i år inom trend. Det är det marina som kommer igen, men kraftiga blockränder i skarpa färger, kombinerat med pasteller. Då är ju kylväskorna i serien Summer klockrena.

Jag som lever i ett svart/vitt hem kommer satsa på den högra väskan i bild. Svart och vitt helt enkelt. Muggen? Vilken som är min favorit? vit med svart/lime detaljer. Din?

 

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Nyheter på grillsidan

sparris

 

Här kommer en personlig favorit bland nyheterna. Sparrisklämman. Jag älskar grillad sparris, men det är ju alltid lite krångligt att få dom att ligga still på grillgallret. Men inte nu längre.

grill

 

Andra smart nyheter är bland annat grillredskapet som är som går att fälla ut i olika modeller. (uppe till höger). Likaså grillspettet med många taggar, perfekt för många småsaker som ska på grillen.

Bilder: sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Du kanske inte visste…?

FullSizeRender (4)

Vet du om att SEA Glasbruk även visades tillsammans med Sagaform ute på Formex? SEA Glasbruk ingår i koncernen och matchar snyggt in till övriga varumärken, som tex. Sagaform.

En uppdatering på snygga förpackningar, vackert glas och spännande design.

FullSizeRender (6)

 

Är du ute efter en snygg vas (eller flera) ta då även en titt på SEA Glasbruk, du lär garanterat hitta något snyggt att sätta på bordet.

image1Här ser du några av tidigare produkter, såsom burkar med korklock, flaskor m.m.

En parantes är att om du kikar på väggen, och alla blommor, så är det samma dekor som pryder förpackningarna till de fina vaserna.

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Monter

FullSizeRender (16)

Nu får du lite mer bilder på montern ute på Formex. Bardisken som du ser till höger i bild används som bord för att ta emot gäster/kunder, servera mat och dryck, och ibland bara för att slå sig ner och vila trötta fötter.

FullSizeRender (14)

 

Grunden är vit, inklusive matta, vilket lyfter fram produkterna på ett bra sätt. Det ger också en luftighet till hela montern. Även belysningen är vit.

FullSizeRender (9)

 

De här hyllorna är suveräna. Enkla att exponera i, flytta runt produkter och sätta in skyltmaterial. Att de sedan har ytor som man ser igenom gör att även de bidrar till en luftig monter.

Visst är det snyggt?

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar