Färgglada tips inför påsken

Den här veckan har vi ju påsken, vilket brukar medföra massor av färg, glada mönster och fåglar. Är det något som Sagaform har så är det glada mönster och färger. Fantasy är nu ute i butik och har mönster som verkligen kan matchas in på både påsk, saftkalaset, middagen eller julafton. Att serien blivit så populär kan jag förstå, just för att den är så lätt att matcha med det man har hemma i skåpen.

En annan favorit som skulle passa extra bra nu under påsk är serien Garden, av Hanna Werning. Mönster h’mtade från trädgården med djurliv och växter.

Kika i onlinekatalogen, där hittar du massor av produkter inför påsk, oavsett om det är en gåva, ska ner i ett påskägg, eller du vill ha något snyggt.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Fantasy

En av de mest populära produkterna just nu på facebook är Fantasy. Jag förstå det, då mönstret känns nytt och fräscht och har riktigt sköna färger som passar in i alla trender vi har nu.

Jag gillar Hanna Wernings sätt att väva in djur i sina mönster. Det blir lite extra kul när man upptäcker nya saker hela tiden på glas m.m.

Fantasy har ju nyligen kommit ut i butik, så den finns nära dig om du vill kika lite närmare på den. Kanske nya glas till frukostservisen?

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Smoothie, juicepress och kylda drycker.

Oavsett om du är på gymmet, sitter i bilen eller har fullt upp på jobbet, så kan det vara smart att ha med sig en flaska med dryck. Varför inte göra det lite godare på en gång?

I serien Fresh finns flaskor i BPAfri plast som alla är smarta på sitt sätt. Tex. kylkolv, juicepress eller plats för god fruktkross?

En av flaskorna har en kolv som du lägger i frysen. När det är dags att använda flaskan sätter du i kolven. Sedan har du kyld dryck länge, både på resan, picknicken eller på gymmet. 

Pressa ner lime eller citron direkt i flaskan, fyll på med vatten. Hörde att lite citronjuice i gymflaskan hjälper till med förbränningen under träningspasset, undrar om det stämmer? Annars är det ju bara gott ;-)  

Gör du smoothie hemma (eller kanske en god milkshake) så är den här muggen bra att ta med sig i bilen eller på turen.

Alla flaskor finns i fler färger. Flaska med kylkolv kostar 49 kr och övriga 79 kr. Du kan se hela sortimentet här>>>

Bilder: Sagaform

Publicerat i Inne, Inspiration, Övrigt | Etiketter | Lämna en kommentar

Sommar, färg och sol.

 Nu skiner solen i stort sett hela Sverige och det gör ju att man längtar lite extra mycket efter färg, tycker iallafall jag ;-)

Fantasy av Hanna Werning är en riktigt färgglad serie som nu finns ute i butik. Glasen och karaff har mönster hämtade ur växtriket och fåglar hittar du på flera av produkterna.

Har du hunnit titta ute i butik på Fantasy?

Bild: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Vad glad man blir!

På ICA MAXI fick jag en rolig överraskning häromdagen,  DROP och ROMANTICA. Snyggt uppställt i ett eget Sagaformställ. Två serier framtagna för ICA MAXI, ett med grafiskt mönster och ett med skön lantlig känsla. Man blir glad av båda tycker jag!

Jag föll ju direkt för den svart/vita serie med grafiska mönster, svart och vit som jag är. Har du sett serierna ute i butik, vilken gillade du?

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Grattis Sagaform till ”Global Innovation Award”!

På den stora internationella Design och Interiör mässan I Chicago utdelas varje år det prestigefyllda priset ”Global Innovation Award”

100 produkter med särpräglad design, innovativ funktion och hög kvalitet väljs ut bland alla mässans produkter av en välrenommerad internationell jury.

Åtta bidrag tas ut till final och av dessa blir tre produkter/företag vinnare i den slutgiltiga omröstningen.

En av dessa tre vinnare är 2014 Sagaforms växthus designat av Ann-Carin Wictorsson.

Grattis Ann-Carin och grattis Sagaform

Visst är det en fantastisk produkt?

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar