Fantasy – Pigga upp frukostbordet i höst.

50_fantasy_image_5016455_5016459_1

 

Nu är dagarna kortare, lite kallt på morgonen och dimmorna sveper över landet tidiga mornar. Vad är då inte bättre än att pigga upp frukostbordet, och starta dagen med lite extra glädje och energi?

50_fantasy_image_5016459

 

Hanna Wernings glada mönster och starka färger sitter på hela serien. Bra juiceglas, till chokladen och till ägget. Glasen finns ju flera olika storlekar, så det är bara att välja efter hur man äter frukost ;-)

50_fantasy_image_5016456_5016460_5016464_1

 

Två färger som även är snygga att mixa med varandra. Som du ser är de minsta glasen bra till äggen också.Matcha in POP till kaffet och med assietter.

 

Visst är det lite extra energigivande och glatt på frukostbordet?

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket, Inne, Inspiration | Lämna en kommentar

En färgglad bricka ur serien POP.

501662315

 

Kommer du ihåg att jag skrev om det böljande mönstret tidigare, och om hur hett det blir i vinter och i vår? Du kan redan se det på GREEN, och nu på POP lattemugg och bricka.

Brickan är lagom storlek för två koppar, eller sin egna lilla stund med en varm choklad och smörgås:-)

 

50_POP_image_5017114_5

 

Med lattemuggarna medföljer snygga skedar med långt skaft, och det är ju kanon, då man oftast inte har speciella skedar till höga muggar i hemmet (om man inte är kaffelatte älskare vill säga).

Det är ju också en kanonpresent att ge bort. Muggen och skeden säljs i 2 pack för 199 kr och brickan för 149 kr.

Dags att piffa upp ditt eller en kompis hem? ;-)

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket, Nyheter, Övrigt, Presenttips | Lämna en kommentar

Takeaway i nya mönster. Blommor eller Tatuering?

5017103

 

Nu finns den populära Takeawaymuggen i 2 nya dekorer. En med blommor och en med tatueringar. Förra året prissänktes porslinsmuggen med silikonlock till 99 kr, vilket den fortfarande kostar. Och vilken bra present det är!

 

5017102_d

 

De dubbla väggarna göra att man inte bränner sig på fingrarna, och dessutom hjälper det till att hålla kaffet varmare en längre stund än i en vanlig kopp.

Det har även kommit nyheter i Takeaway temugg, men den får se lite senare;-) Kan du inte hålla dig så kika i onlinekatalogen redan nu. Här >>> hittar du de nya muggarna i porslin.

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket, Nyheter, Presenttips, Ute | Lämna en kommentar

Season – Och det kan du tävla om ;-)

vinst-sep

 

Månadens tävling är ju en pajform ur serien Season. Och nog är det säsong allt! Äppelpaj, grönsakspaj eller varför inte en paj med solmogna persikor?

Att göra en paj på persikor och aprikoser blir väldigt gott, speciellt om man ringlar över lite honung och sedan toppar med valnötter. Ruskigt gott!

 

50_season_image_20

 

Även en god kyckliggryta med bas av grädde, massor av svartpeppar, tillsammans med champinjoner är en hit! Enkelt att bara lägga i en keramikgryta och låta det sköta sig själv i ugnen.

 

50_season_image_23

 

I serien finns också allt från gratängformar, portionsformar, kannor, till grytlappar. Kika gärna in i onlinekatalogen, den hittar du i högra menyn, likaså länk till tävlingen där du kan vinna pajformen.

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket, Inspiration, Nyheter, Recept, Tävling | Lämna en kommentar

En het trend i höst.

50_taste_image_5017107_5017117

 

En av de hetaste trenderna  i köket är skärbrädor i trä. De ska användas, exponeras och vara snygga ;-)

De här har allt tycker jag! Snygg modell med inlägg av silikon.

 

5017107De är tillverkade i bambu, vilket är naturligt anticeptiskt. Ok, jag vet att bambu inte är ett träslag , utan gräs. Men på köksbänken gör den ju ingen skillnad då den har både funktion, design och att den är supersnygg.

Bilder: Sagaform

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Äntligen fredag!

Ska du på en middag eller fest som du behöver en gåva till? Och något som är lite roligare än blommor och vin? Kolla in den här filmen så får du flera olika tips på bra gåvor.

Film: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar