CLUB

5015691

 

Nu är det många högtider under våren, och likaså skolavslutningar, och då är CLUB ett av de glasserier som passar riktigt bra.

images

 

Glada färger som matchas ihop på ett enkelt och snyggt sätt.nyår-club-sagaform

 

I serien hittar du flera olika storlekar och glasen passar dessutom riktigt bra till att servera desserter och förrätter i.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Duo, duo, duo

5016536_A

 

Ibland behöver man 1 vas, ibland 2. DUO är vasen som du kan bygga om från 1 vas, till 2. Ställ dom helt enkelt ovanpå varandra.

En högre och en lägre, i färgkombinationerna opalvit/turkos, eller opalvit/lila.5016414_A

 

Fina till snittblommor, eller kanske som orkidéekruka?

Du hittar dom ute i butik och du kan läsa mer om dom på hemsidan.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Accent som håller värmen.

50_accent_image_5016466

 

Kannan som vunnit pris. Accent. Snygg design och funktionell.

Med varje kanna följer det med 2 olika skruvlock, så du kan förändra utseendet på kannan. En snygg kanna som gärna får stå framme på bänken eller bordet.

50_accent_image_5016465

 

En personlig favorit är den vita kannan. Tycker den är urläcker på alla sätt. Jag som är stordrickare av kaffe skulle behöva ha den här framme på bordet jämt.5016716_300,400

 

Den nya färgen turkos är också riktigt läcker, tycker du inte?

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Glasen som sätter färg på bordet.

50_fantasy_image_5016455_5016459_1

Det är ju alltid trevligt att sätta lite extra färg på bordet, oavsett om det är till frukost, middag eller när man har gäster. Fantasy sprudlar verkligen av färg och glada motiv.

hanna werning

 

Bakom motivet står Hanna Werning, som gjort många fina mönster till Sagaforms produkter. Man hittar alltid fina växter och djur i hennes mönster, vilket gör det lite spännande att hålla i en produkt av henne. Man upptäcker hela tiden nya detaljer.

50_fantasy_image_5016456_5016460_2

 

Vilken färg är din favorit? Du kan se hela sortimentet på hemsidan, och även alla andra produkter som Hanna Werning gjort mönster till.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Grilla smart!

5016423_B

 

 

Kan man sätta smak på köttet eller fisken på ett enkelt sätt? Absolut!

Marinadsprutan gör att du snabbt och på ett enkelt sätt kan få smak inuti köttet innan det läggs på grillen. Fyll upp sprutan med marinad och stick sedan in den på flera ställen på det du ska grilla. Vips så har du fått ett saftigt och smaksatt kött.

5015152

 

Hamburgerpressen är också en smart produkt. Den formar dina hamburgare till bra storlek och samtliga får samma storlek och tjocklek, vilket gör att de blir klara samtidigt på grillen.

Så grilla smart i sommar!

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Gungande glas.

5015902

 

En av de populäraste produkterna är whiskeyglaset med rund botten. Men det behöver ju inte bara användas till whiskey. Servera en förrätt eller efterrätt i dom, eller en iskall lemonad till sommaren. Det är bara att använda fantasin till vad du kan använda glasen till.

Säljs i 6-pack i en snygg förpackning.

Bild: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar