Till julmyset.

 

 

5016204_B

 

 

Kakfatet i Christmas tycker jag har fin form. Snyggt att sätta en tårta på, eller som här, lite pepparkakor. Du kan trava pepparkakorna på höjden och lägga emellan olika ädelostar, vilket är galet gott till pepparkakor

 

5016207_1

 

 

Glöggrytan har en brännare som den står på. Det är plats för att sätta ljus i behållaren så glöggen håller sig varm länge.

5016205_B

 

Ljusstakar kan man ju inte få för mycket av ;-) Så duka upp med dom här fina ljusstakarna på glöggbordet. Även snygg att lägga till lite brandsäker mossa i.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Korsstygn till jul

5016624

 

 

 

Julen börjar närma sig, och för inte att tala om alla glöggtillfällen innan jul. En serie som finns i Christmas sortimentet är ju denna med korsstygn.

I serien hittar du fina skålar, fat, glöggmuggar och glöggryta. Sen en hel del andra delar också givetvis. Som den här brödkorgen till exempel.

5016203

 

En nyhet i år är också den här muggen. Tänk dig en varm choklad med vispgrädde i den. Såååå gott och så mysigt. Min favorit när det kommer till varm choklad är att riva lite muskot på toppen. Ruskigt gott en kall kväll.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Vilken färg har du som favorit?

ljuslyktor sagaform pava shine

 

Både Pava och Shine finns i tre sköna färger som är lätta att kombinera med varandra och med annat som du har hemma.

De finns i lila, grönt och grått och är lika fina i grupp om en färg, som att bland hej vilt mellan färgerna. Vilken färg är din favorit? Eller du kanske har flera favoriter?

Bild: Sagaform

Publicerat i Inspiration | Lämna en kommentar

Vinterns stora utförsäljning.

sagaform utförsäljning tider öppet fler dagar

 

Du kommer väl ihåg att det snart är dags för årets stora utförsäljning i Borås? Du ser alla dagar och tider här ovan. Boka in när det passar dig och fynda julklappar och massor av annat till dig själv och ditt hem.

Publicerat i Inspiration | Lämna en kommentar

Ljus i mörkret

lyktor sagaform pava

 

Nu börjar det bli mörkt ute redan runt kl 16:00, vilket göra att man verkligen vill mysa till det lite extra hemma. Tända ljus, vira in sig i den där goa och mysiga pläden.

I Sagaforms sortiment hittar du bland annat Pava, vilken fungerar lika bra som vas som till ljusstake. Vill du använde dom till ljusstakar sätter du helt enkelt i den medföljande plåthylsan.

Jättesnyggt att kombinera olika höjder på Pava, och tillsammans med Shine. Kika in i onlinekatalogen så hittar du alla storlekar och färger.

Bilder: Sagafrom

Publicerat i Inne, Inspiration | Lämna en kommentar

Årets stora vinterutförsäljning i Borås.

sagaform utförsäljning tider öppet fler dagar

Snart är det dags för årets stora vinterutförsäljning. Den 3:e december slår Sagaform upp dörrarna i Borås, och du kan fynda massor av produkter från Sagaform och SEA glasbruk.

I år är det öppet ännu flera dagar, vilket gör att du kanske kan hitta en eller flera dagar som passar dig.

Utförsäljningen hålls på Sagaform, Trandaredsgatan 200 i Borås. Endast kontant betalning. Besök gärna hemsidan för mer information om hur du hittar dit! www.sagaform.com

Bild: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar