Fler nyheter på Formex

2365

 

Här kommer fler bilder från Formex som just nu pågår i Stockholm. Den snygga lattemuggen i serien POP.

2391

 

En storfavorit på facebook är den här muggen med lock, där du kan ta med dig en yougurt och lägga flingorna i locket. Den kostar 49 kr och finns ute i butik redan.

Mer bilder kommer!

Bilder: Sagaform mobil

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Nyheter höst 2014 och Formidable.

WP_000190

 

Inte nog med att Sagaform har många roliga och snygga nyheter att visa upp på Formex, de har dessutom nominerats till Formidablepriset (igen!) med kannan Accent. Så kul, men kanske inte så konstigt då kannan är snygg och funktionell.

 

WP_000191

 

POP har fått tillökning av en multifärgad lattemugg med tillhörande skedar. Färglada som de är men kul att kombinera med POPserien.

WP_000198

 

 

I bakgrunden ser du en riktigt kul sereie som är ny för hösten. FUNtional Kitchen heter den och innehåller massor av roliga köksredskap. Bland annat köttbullstång, stapelbara äggkoppar, pressar och mycket mer.

Kolla in gruppen på facebook, som uppdateras hela tiden med nyheter från mässan. Du hittar länken i högra menyn.

Bilder: Sagaform via mobil

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Formex och alla nyheter

formex sagaform nyheter

 

På onsdag är det dags. Då kommer Sagaform visa alla sina nyheter på Formexmässan i Stockholm. Formex är en fackmässa och inte öppen för allmänheten, men du kommer att få se alla nyheter här på bloggen och på facebook. Så ett tips är att du redan nu går med i facebookgruppen, du hittar länken i högra menyn här på bloggen.

Bland annat så utökas serien POP, nya tillskott på julserien och till det massor av andra innovativa och roliga nyheter.

På onsdag alltså, för dig som är nyfiken på alla nyheter ;-)

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

En karaff i värmen

400,300

 

När det är så här galet varmt så är det ju bra att få i sig mycket vätska. Ett hett tips (göteborgshumor) är att alltid ha en karaff med vatten, lemonad eller liknande vid sin sida hela tiden. Här kommer några snygga tips på karaffer som är perfekta att sätta fram på bordet. Bland annat denna i glas på bilden ovan. En enkel kork som dessutom håller kvar bubblorna om du gör eget bubbelvatten.

400,300 (2)

 

 

Den munblåsta karaffen från serien Spectra är också en snygg karaff att sätta fram. Finns i den här fina ljuslila färgen och i en blå ton.

 

400,300 (1)

 

Oval Oak är serien som har detaljer av oljad ek. Den här karaffen har en träkula som kork. Man behöver ju inte ha vin i denna, utan ett kylskåpskallt vatten med några kvistar med färsk mynta.

Se till att dricka mycket i värmen och ha en fin vecka!

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Var med och tävla

50_birdie_image_5016482_5016483_5016484_5016485_2

 

Den här månaden så kan du vara med och tävla om BIRDIE. Vinsten är 1 stor och 1 mindre karaff. Snygga som inredningsdetalj eller att ha på bordet med vatten eller liknande.

För att vara med och tävla så går du in på tävlingssidan där du hittar tävlingen.>>

Varje månad kommer en ny tävling, så du kan alltid vara med och tävla om snygga och funktionella saker från Sagaform.

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Besök nya hemsidan

saga

 

Du har väl inte missat att gå in på hemsidan och kolla runt? Det smarta med den nya hemsidan är ju att man kan söka direkt på produktnivå och se även vilka saker som finns inom tex. kök, picknick, grill m.m.

sagaform hemsida

 

Så här ser det ut om du knatar in på sidorna under produkter. Givetvis kan man ju också bläddra i onlinekatalogen om man vill se mer av inspirerande bilder och liknande, eller kolla under fliken inspiration på hemsidan.

Kicka på www.sagaform.com och låt dig inspireras.

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar