Fantasy på påskbordet

fantasy sagaform

 

Våren är här, och påsken står för dörren. Då är det ju fint att blanda in vårens färger på bordet. Som tex Fantasy av Hanna Werning.

I serien hittar du glas i olika storlekar och mönster, bricka, kanna och det lilla glaset som dessutom fungerar väldigt bra som äggkopp.

Serien finns också i gult/orange, så du kan mixa som du vill eller hålla dig till ett färgtema. Just den blå/gröna är min personliga favorit. Likaväl på våren som till frukosten året runt. :-)

Bil: Sagaform

Kollage: Henrick Eriksson

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Äggkoppar på höjden

5017106_300,400

 

Nu är det snart påsk, och vi kommer äta otroligt mycket ägg här i Sverige under den högtiden. Då kan det vara bra att ha en stabil och fin äggkopp till hands.

Det här stället är en nyhet för i år, och har 4 stycken äggkoppar som man staplar på en hållare i trä. Lätt att sätta undan i skåpet när de inte används, men lika snygg att ha framme på bänken året runt för alla äggfrukostar.

Bild: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Green – odla hemma

50_green_image_5016666_5016675

Nyheten har du väl inte missat, den fina odlingskupan på fot. Den är också snygg att kombinera med de övriga krukorna i serien Green.

Odla hemma och i fönster och på bänkar har aldrig varit hetare och mer rätt i tiden än nu. Kuporna och krukorna är riktigt bra för både örter, sticklingar och annat som man vill driva upp.

50_green_image_5016666_5016663_5016664_5016675

 

Gör som på bilden och sätt in glasrutor i fönstret, eller samla ett gäng på bänken i köket. Snyggt är också att kombinera olika höjder och pasteller.

Bilder: Sagaform

Publicerat i I köket | Lämna en kommentar

Pressad citron i träningsflaskan.

5016672_E

 

En av Sagaforms alla träningsflaskor har en press i botten, så du enkelt kan få en fräsch dryck.

5016672_C

 

Skruva bara av botten på flaskan och pressa citronen, eller sätt på en halv citron på pressen. Stäng igen och fyll på vatten.

5016671_B

 

Flaskan finns i blått och grönt. Passa på att gå in på hemsidan och se alla andra produkter som passar bra till träning och när du ska ut på tur.

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Använd de nya lyktorna till vårdukningen

 

 

5017109_5017111_5017118_2

 

De nya ljusstakarna som nu finns i sortimentet är riktigt snygga att blanda mellan färgerna. Använd färgerna för att ta upp vårens färger och skapa dynamik i dukningen.

Sätt till en vas med krispiga tulpaner och bygg ihop ljusstakarna till en rad mitt på bordet. Till det är det snyggt med tex. Spectra blå glas och vita, enkla tallrikar. Rulla vita servetter och dra runt en bit band, sätt till en kvist.

Visst blir det en bra färgskala som fungerar på vårens och sommarens alla grönskande dukningar?

 

5017109_5017113_5017118

 

Givetvis kan man ju ta bara en färg om man vill det. De finns ju i ljusblått, ljusgrönt och klarglas, så det är bara att matcha på ;-)

Ha en solig torsdag!

Bilder: Sagaform

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Skär upp tårtan snyggt.

5017238_N

 

Nu på våren så är det många dop, bröllop m.m. och då kan det vara bra att ha en tårtspade till hands. De här tårtspadarna finns i flera färger och funkar givetvis lika bra till paj och pizza när det ska serveras.

 

5017238_F

 

Läcker transparent plast med ett bekvämt handtag.

Bilder: Sagaform

 

 

Publicerat i Fest & Högtid, Nyheter | Lämna en kommentar