Månadens tävling!

vinst-sep

 

Idag kördes september månads tävling igång. Vad passar inte bättre än en pajform ur serien Season?

Perfekt för ost/svamppaj, äppelpaj eller kanske för rotfrukterna som grillas i ugnen.

För att vara med och tävla så behöver du vara inloggad på facebook och lämna ditt tävlingsbidrag på vår hemsida. För att komma till tävlingen, klicka på länken nedan eller till höger i menyn.

http://www.sagaform.com/tavling.html

Lycka till!

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Var med och rösta!

Kanna-1

Sagaform ACCENTkanna blev uttagen för nominering till Formex Formidable. Det är en tävling där du kan vara med och rösta fram ”folkets val” av de uttagna produkter som visats på Formexmässan hösten 2014.

Vinnaren av Formex Formidable kommer presenteras på Formex i januari 2015. 

För att rösta och se alla bidragen så kan du klicka på länken nedan:
http://mail.stockholmsmassan.se/b.aspx?vi=12&vid=1183&ucrc=77C6E7E1

WP_000190

 

 

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Fler nyheter på Formex

2365

 

Här kommer fler bilder från Formex som just nu pågår i Stockholm. Den snygga lattemuggen i serien POP.

2391

 

En storfavorit på facebook är den här muggen med lock, där du kan ta med dig en yougurt och lägga flingorna i locket. Den kostar 49 kr och finns ute i butik redan.

Mer bilder kommer!

Bilder: Sagaform mobil

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Nyheter höst 2014 och Formidable.

WP_000190

 

Inte nog med att Sagaform har många roliga och snygga nyheter att visa upp på Formex, de har dessutom nominerats till Formidablepriset (igen!) med kannan Accent. Så kul, men kanske inte så konstigt då kannan är snygg och funktionell.

 

WP_000191

 

POP har fått tillökning av en multifärgad lattemugg med tillhörande skedar. Färglada som de är men kul att kombinera med POPserien.

WP_000198

 

 

I bakgrunden ser du en riktigt kul sereie som är ny för hösten. FUNtional Kitchen heter den och innehåller massor av roliga köksredskap. Bland annat köttbullstång, stapelbara äggkoppar, pressar och mycket mer.

Kolla in gruppen på facebook, som uppdateras hela tiden med nyheter från mässan. Du hittar länken i högra menyn.

Bilder: Sagaform via mobil

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Formex och alla nyheter

formex sagaform nyheter

 

På onsdag är det dags. Då kommer Sagaform visa alla sina nyheter på Formexmässan i Stockholm. Formex är en fackmässa och inte öppen för allmänheten, men du kommer att få se alla nyheter här på bloggen och på facebook. Så ett tips är att du redan nu går med i facebookgruppen, du hittar länken i högra menyn här på bloggen.

Bland annat så utökas serien POP, nya tillskott på julserien och till det massor av andra innovativa och roliga nyheter.

På onsdag alltså, för dig som är nyfiken på alla nyheter ;-)

Bilder: Sagaform

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

En karaff i värmen

400,300

 

När det är så här galet varmt så är det ju bra att få i sig mycket vätska. Ett hett tips (göteborgshumor) är att alltid ha en karaff med vatten, lemonad eller liknande vid sin sida hela tiden. Här kommer några snygga tips på karaffer som är perfekta att sätta fram på bordet. Bland annat denna i glas på bilden ovan. En enkel kork som dessutom håller kvar bubblorna om du gör eget bubbelvatten.

400,300 (2)

 

 

Den munblåsta karaffen från serien Spectra är också en snygg karaff att sätta fram. Finns i den här fina ljuslila färgen och i en blå ton.

 

400,300 (1)

 

Oval Oak är serien som har detaljer av oljad ek. Den här karaffen har en träkula som kork. Man behöver ju inte ha vin i denna, utan ett kylskåpskallt vatten med några kvistar med färsk mynta.

Se till att dricka mycket i värmen och ha en fin vecka!

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar