POP ur en annan vinkel

Snart kommer den ut i butik. Det är inte långt kvar till mars månads stora nyhetssläpp. Jag tänkte visa dig lite fler bilder på POP, men denna gången ur ett instagram/smartphoneperspektiv.

Kannan med det gula handtaget är väl fin?! Både till vaniljsåsen i sommar som till mjölk, grädde eller det egna glaset med saft.

Kannan är ju riktigt snygg att ha framme, eller rättare sagt, hela serien vill man ha framme på en öppen hylla. Färgerna och formerna är ju så uppiggande. Den rejäla knoppen på kannan hittar man också på sockerskålen.

Här ser du sockerskålen. Funkar lika bra till lite godis på skrivbordet eller bomullstussarna i badrummet. Men den är ju fantastisk att kunna servera kaffe eller te och sedan ställa fram en sån här skål med socker. Eller hur?

Det var lite bilder från mässan där nyheterna visades. Det är ju inte långt kvar nu tills POP kommer ut i butikerna så du kan se den i verkligheten, känna och klämma.

För att se alla delar i POP kan du titta i onlinekatalogen som du hittar i högra menyn.

Bilder: Henrick Eriksson via smartphone med filter

Det här inlägget postades i Inspiration, Mässor & utställningar, Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>