Sagaform AB och ON Interiör AB blir ett!

Under hösten 2019 kunde vi med glädje meddela att Sagaform AB, som ingår i New Wave Group-koncernen, har köpt ON Interiör AB’s rörelse med varumärkena ByON, Vakinme och Victorian för en sammanslagning av verksamheterna. Tillsammans kommer vi kunna bygga en stark gemensam grund för samtliga varumärken och på så sätt lova en fortsatt trygg och stabil relation framöver utan att släppa tråden av förnyelse i uttryck och känsla. Varumärkena kommer att fortsätta att utvecklas och byggas var och en för sig men med en gemensam plattform att verka utifrån.

Under våren 2020 kommer en gemensam B2B var tillgänglig för våra kunder, tills att denna öppnar sker all orderhantering för samtliga varumärken under Sagaform AB genom info@sagaform.com eller export@sagaform.com

Då utbrottet av Coronaviruset nått Skandinavien, gör vi samtidigt allt vi kan för att hålla säkerheten och omsorgen om våra kunder och medarbetare som högsta prioritet. Vi följer därför noga information och råd från myndigheter om Corona/Covid-19 och har sedan en tid tillbaka vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förebygga och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa samt minimera oro och risk för smittspridning.

Vi kommer att fortsätta försöka hålla full drift både i produktion och i tillgänglighet för er men vi ber er ta hänsyn till en något längre svarstid än tidigare.

 

Ta hand om er! / Team Sagaform AB

 

  • Är du redan återförsäljare och har inloggningsuppgifter? - Logga in genom att klicka på gubben uppe till höger.

  • Vill du bli vår återförsäljare? - Använd kontaktformuläret till vänster. 

  • Vill du komma i kontakt med någon utav våra återförsäljare? - Gå till "Hitta Butik" 

  • För att se våra kataloger för företagsförsäljning, se nedan. 

  • För att hitta din profilåterförsäljare klicka här.