Dela din #Fridayfika med Sagaform!

Traditioner och stunder tillsammans är något som vi på Sagaform värdesätter högt. Vilket vi vill förtydliga genom vår nya satsning #Fridayfika tillsammans med kocken och bakprofilen Frida Bornholt från hela Sverige bakar.

Fredgasfika är ett sätt att sprida glädje, inspirera andra till att baka mer, ge mer och framförallt en anledning att samlas och umgås en stund. Hur ser er #fridayfika ut? Vem bjuder ni och vad bjuder ni på?

Under året vill vi samla engagemanget för fredagsfika under hashtaggen #fridayfika och via Sagaforms instagram @sagaform

Tävling
Dela din Fredags-fika med oss under #Fridayfika och tagga @sagaform och ha chansen att vinna ett set av Sagaforms klassiska porslinserie Coffee & more av Margot Barolo. Vi tävlar ut ett set varje månad under våren, så passa på att dela varje fredag!


 

 

 

 


 

 

 

Månadens Fridayfika-vinnare!

Grattis säger vi till Natalie, @nattismat som deltog i vår tävling med dessa fantastiska bilder. Hon är nu en stolt ägare av ett fikaset från vår Coffee and More serie.

Tack till alla som deltog denna månaden, glöm inte att tävlingen fortsätter och att du kan bli nästa Fridayfika-vinnare! Se tävlingregler ovan.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Månadens Fridayfika-vinnare!

Stort grattis säger vi till Cecilia Kohlberg, @trapphustrebakverk som deltog i vår fridayfika tävling med den fantastiska bilden. Hon är nu en stolt ägare av ett fikaset från vår Coffee and More serie.

Tack till alla som deltog denna månaden, glöm inte att tävlingen fortsätter och att du kan bli nästa Fridayfika-vinnare! Se tävlingregler ovan.

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Juni månads Fridayfika vinnare -  @barrgatansbakstuga!

Åter igen är en ny vinnare utsedd! Stort grattis säger vi tilltill Katarina Axelsson, @barrgatansbakstuga som deltog i vår fridayfika tävling med den fantastiska bilden. Hon är inom kort stolt ägare av ett valfritt fikaset från vår Coffee and More serie.

Tack till er alla som deltog även under denna månaden, glöm inte att tävlingen fortsätter och att du kan bli nästa Fridayfika-vinnare! Se tävlingregler ovan.