Traditioner av

Frida Lundgren


Frida Lundgrens fina hem inspirerar många på Instagram. Hennes hus är från 1930-talet och ligger i byn Tvärålund, Västerbotten. Här bor Frida och hennes familj bland mönstrade tapeter och harmoniska färgval. I Fridas sociala medier får vi inte bara se vackra bilder utan också njuta av kloka och subtila små texter. En av de bästa sakerna med Frida är att hon också delar vår kärlek till traditioner.

 


 

 

 

Vad betyder tradition för dig och varför är det viktigt?


Tradition betyder överlämnande och kanske är det vad det handlar om? Att förstå vad som är viktigt i livet och föra den insikten vidare till dina barn.

 


 

 

 

 

Vad borde du tänka på när du firar eller skapar en ny tradition tycker du?


Försök att vara flexibel – livet förändras ständigt och det är också användningen av traditioner. Var lyhörd för de nya och bry dig om vad som verkligen känns viktigt att bevara.

 


 

 

 

Vilka traditioner bryr du dig mest om?

 

Julen är i sig underbar med alla sina traditioner. Men jag bryr mig ganska mycket om de små traditioner man skapar i sitt eget liv och vardag. Att sova minst en natt varje sommar i mammas lilla stuga vid tjärnen eller att vi alltid äter på samma lunchställe på väg till fjällen.