Traditioner av

Mirelle Stoor


Hon är influencern som älskar det välbekanta, genuina och som inspirerar oss att samlas. Mirelle Stoor älskar traditioner, hon brinner för att skapa nytt och ta hand om det gamla. Precis som vi på Sagaform gör.

 


 

 

 

Vad betyder tradition för dig och varför är det viktigt?


– Traditioner är som en juvel för vardagen. De blir en påminnelse om att göra det där lilla extra, för det finns alltid saker att fira! Med traditioner finns det ingen risk att de små viktiga ögonblicken försvinner eller glöms bort, det blir som en trygg vän som följer med oss genom livet, säger Mirelle.

 


 

 

 

 

Vad skulle du tänka på när du firar eller skapar en ny tradition som du tycker om?


För Mirelle spelar det ingen roll om det är en liten eller stor tradition, eller om man samlar många eller få. Varje tradition är lika viktig! – Jag älskar när vi stänger växthuset och gör om det till ett vinterställe och när vi har våra årliga adventsdatum, bara jag och Mattias, säger Mirelle.

 


 

 

 

Vilka traditioner bryr du dig mest om?

 

– Jag har inte med mig så många traditioner, utan dom flesta har vi skapat tillsammans, jag och min sambo Mattias. En fin påminnelse att man faktiskt inte behöver ha med sig många traditioner från sin barndom, utan traditioner är välkomna att komma in senare i livet också – för det är vi alla värda!